Korunaklı Villaların Sunduğu Tüm İmkanlar
Korunaklı Villaların Sunduğu Tüm İmkanlar
12.07.2024 15:43:00
0 Görüntüleme

Korunaklı Villaların Sunduğu Tüm İmkanlar

Fethiye mevkiinde bulunan bu korunaklı villa 6 kişi kapasiteli olup 3 yatak odasına sahiptir. Korunaklı yüzme havuzu ve çocuk oyun alanı bulunan bahçesiyle balayı çiftleri ve çekirdek aileler için ideal bir seçimdir. Şehrin karmaşasından uzak, dağ ve doğa manzaralı sakin bir tatil arayan misafirlerimizin ilgisini çeken villa, sevdiklerinizle vakit geçirebileceğiniz, unutulmaz bir tatil fırsatı sunuyor. Sakin bir lokasyonda yer alan dikkat çekici villada geniş bir oturma alanı, şezlong takımı, barbekü ve salıncak bulunmaktadır; Havuz terasına açılan konforlu bir oturma odası ve ihtiyaçlarınıza yönelik tam donanımlı bir mutfak bulunmaktadır. İlk yatak odasında çift kişilik yatak ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır; İkinci yatak odasında ise iki ayrı yatak bulunuyor ve tüm detaylarıyla güzel bir tatil seçeneği sunuyor. Siz değerli misafirlerimize hoş geldiniz, özellikle aileler arasında popüler olan, önemli yerlere kolay sürüş mesafesindeki konumu, huzurlu atmosferi ve gözlerden uzak yapısıyla öne çıkan korunaklı villalar…

Korunaklı Tatil Villaları en temel tanımıyla havuzun dışarıdan görünmediği villalardır. Havuzun diğer tatilciler tarafından görülmesini engelleyen çevre duvarları veya başka unsurlarla tamamlanan bu yazlık tatil villaları, özellikle İslami kurallara göre yaşayan kişiler tarafından tercih edilmektedir. Normal şartlarda korunaklı bir villanın sunduğu mahremiyeti sağlamak için yine şehir merkezinden uzakta ve trafiğin olmadığı bölgelerde bulunan villaları tercih etmelisiniz. Ancak Kalkan'daki korunaklı kiralık villalar daha uzak, merkeze yakın bir tatil seçeneği sunmaktadır. Peki kulübe nedir ve hangi özellikleri sunar?

 

Kapılı Villanın Avantajları?

Kapılı villalar, uçtan uca duvarlarla çevrili müstakil evlerdir. Havuzların alt katta yer alması nedeniyle bu duvarlar nedeniyle dışarıdan görülmesi zor olan bu villalar, balayı villası olarak da genç çiftler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Meraklı gözlerden keyifli bir kaçış, İsterseniz muhafazakar villa olarak da bilinen korunaklı villalarımızda terasınızda güzel bir akşam yemeği yiyebilir, onlarca villa olsa bile kendinizi dış dünyadan tamamen izole edebilirsiniz. onlara. insanlardan biraz uzakta. Aynı şey havuz keyfi için de geçerli. Çünkü korunaklı havuzlu villa bahçelerinde dilediğiniz kıyafetlerle dilediğiniz kadar havuz keyfi yapabilirsiniz, izlenme korkusu olmaksızın güneşlenebilirsiniz. Yine korunaklı villaları çevreleyen duvarlar sanıldığı kadar özgün değil. Villanın tasarımına bağlı olarak bu duvarlar beton, ahşap veya başka malzemeler olabilir. Bu duvarların yanında duran ortalama bir insandan daha uzun boylu birinin bile sizi gözetlemesinin imkânı yok. Bu nedenle balayınız için veya ailenizle birlikte gönül rahatlığıyla gölgelikli bir villa seçebilirsiniz. Mahremiyetin olmazsa olmaz olduğu bir balayı deneyimi En popüler korunaklı villalardan biri de korunaklı balayı villalarıdır. Kural olarak 2-4 kişilik olan bu villalar, temel ihtiyaçların yanı sıra jakuzi gibi çiftlerin balayına renk katan unsurlara da sahiptir. Ancak özellikle muhafazakar çiftlerin balayında ihtiyaç duyduğu en önemli şey gözlerden uzak olmak ya da mahremiyettir. Bu bakımdan kendinizi evinizde hissettirecek, balayınız için lüks ve mahremiyet sunan bir seçenek arıyorsanız, gözlerden uzak lüks tatil kiralamaları arasından seçim yapabilirsiniz.

 

İslami Villa Tatili

İslami Tatil Villaları, misafirlerimizin tatilleri boyunca konforu üst düzeyde hissetmeleri için ihtiyaç duydukları her ayrıntıyı özenle düşünmüştür. İslami Tatil Villaları, müşteri memnuniyetini esas alan anlayışı sayesinde sektördeki diğer villa kiralama firmalarından bir adım önde olmayı hedeflemekte ve sürekli kendini yenilemektedir. Tatilin başlangıcından son anına kadar misafirlerine güven ve huzuru koruyan İslami Tatil Villaları, tatil sırasında yaşanabilecek her türlü aksiliğin önüne geçerek misafirlerine sorunsuz bir tatil vaat ediyor. Misafirlerin hassas konularını dikkate alan kiralık villalarımız, iç ve dış detaylarının mahremiyet ön planda tutularak tasarlanmasını sağlamıştır. Hem villa içi hem de bahçe, havuz gibi dış alanların temizliğine dikkat ederek misafirlerimizin muhafazakar villa tatillerini hijyenik bir ortamda geçirmelerini sağlıyoruz. Villalarımız İslami şartlara göre tasarlanmış olup; Dışarıdan hiçbir kısmı görünmüyor. Bu sayede misafirlerimiz mahremiyet ve mahremiyet içerisinde güneşlenebilir, manzaranın keyfini çıkarabilir, yüzebilir. Tatilinizin her anında istek ve ihtiyaçlarınızı karşılayan villa tiplerimiz, her alanda özel bir tatil deneyimi sunmaktadır. Misafirlerimize ihtiyaç duydukları her şeyi pratik bir şekilde sunmaya çalışıyoruz, muhafazakar kiralık villalar, villanın içinde yer alan ferah odalar ve teknoloji ailelere uygun bir ortam sunuyor. İslami tatil villaları İslam anlayışına uygun bir tatil konseptini bünyesinde barındırmaktadır. Sunduğumuz villalar sizlere sunulmadan önce titizlikle inceleniyor ve villa kriterlerimize uygun olup olmadığı değerlendiriliyor. Muhafazakar tatil konseptine uymayan hiçbir kiralık villa portföyümüze dahil değildir..

 

Havuzlu Villa

Muğla'nın incisi Fethiye'de yer alan bu modern tasarımlı villa, geniş aileler için ideal bir tatil seçeneği sunmaktadır. Özel havuzu, ferah iç mekanı ve doğayla iç içe konumuyla unutulmaz bir Fethiye deneyimi sunuyor. Modern ve ferah iç mekan, Villanın iç mekanı modern tarzda tasarlanmış olup geniş bir oturma odasına sahiptir. Bol miktarda doğal ışık alan geniş pencerelere sahip oturma odası ve yemek odası, aileyle vakit geçirmek için idealdir. Modern mobilyalar, konforlu koltuklar ve estetik detaylar villadaki konaklamanızı daha da keyifli hale getiriyor. Özel bahçe ve havuzun keyfini çıkarın. Villanın geniş bahçesi, Fethiye'nin doğal güzellikleriyle çevrili, huzurlu bir kaçış sunuyor. Büyük özel havuz, sıcak yaz günlerinde serinlemek ve çocuklarla eğlenmek için mükemmel bir yoldur. Havuz terasında şezlonglar, dış mekan mobilyaları ve şık oturma yerleri bulunmaktadır. Burada dinlenerek ve manzarayı hayranlıkla izleyerek güzel vakit geçirebilirsiniz. Akşamları açık havadaki ızgara alanında ızgara yapabilir veya akşam yemeğinin tadını çıkarabilirsiniz..

Türkçe
Social Media
Favorilerim
    WhatsApp Destek!
    WHATSAPP
    ARA
    Müşteri Temsilcileri
    REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
    ₺ 0 x 7 Gece₺ 0
    • Konaklama Süresi0 Gece
    • Konaklama Tutarı-
    • Elektrik Ücreti-
    • Temizlik Ücreti-
    • Ön Ödeme₺ 0
    • Girişte Yapılacak₺ 0
    • Toplam₺ 0
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış